Tak til alle vores gæster gennem tiden, men nu er det slut

I starten af året traf vi en stor beslutning. Vi har nemlig valgt at afvikle cafeen. Det har ikke været en let beslutning, men det har været den helt rigtige.

Først og fremmest vil vi godt takke alle vores gæster. Om det er dig der kun kom her den ene gang og fik en kaffe, eller dig der kom her hver uge og købte vores kager, kaffe og til tider frokost. Tak. I har alle være med til at gøre en drøm til virkelighed.

Grunden til at vi har valgt at afvikle cafeen er en blanding af, at vi ønsker at prøve nye udfordringer af og i høj grad også, at der er kommet 3 søde piger til verden i den tid som cafeen har kørt. Ronja som nu er 6 år, Luna som er 4 og lille Freja som bliver et år til December.

Hvad femtiden bringer er vi ikke klar til at melde ud nu, det kommer senere. Neden for kan du læse info, hvis du har gavekort til cafeen, kage bestillinger eller generelle spørgsmål.

Ses i caféen, frem til 10. August kl 17:00. Herefter har cafe André ikke flere åbningsdage, og overtagelsen sker d. 15. august. med nye friske folk, som vil tage fat og er klar på at give jer en god oplevelse fortsat.

Gavekort til Cafe André

Vi har stadig en lille portion gavekort i omløb. Få dem brugt! Efter vores sidste åbningsdag kan de ikke bruges mere. Af samme grund har vi ikke solgt gavekort i cafeen, på det sidste.

Har man et gavekort til cafe andre på 2 x kaffe og 2 x kage eller 148kr og ikke ønsker at købe kaffe og kage kan vi tilbyde at veksle det til en bog. Det kan ske med en ekstra betaling på 100kr. Her kan man vælge Eventyrlige Kager eller På glas og flasker.

(Gavekortet kan ikke veksles tilbage til kontanter)

Kage bestillinger

Har du en kagebestilling i vores bog frem til 10. august. Så skal du ikke foretage dig noget. Cafeen har åbent som helt normalt, frem til den dato.

Vi glæder os til levere kage til jeres fest.

Generelle spørgsmål

Har du et spørgsmål kan du fange os på følgende måder:

  • Tirsdag – lørdag 12-17 i cafe andré
  • Telefon 20206560 i cafeens åbningstid

Tak for denne gang!