Kagerne i september og oktober

I september og oktober måned har vi sammensat følgende kager, som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 31. august.)

September og oktober

  • Passion og havtorn på nøddebund, med høvlet hvid chokolade og syltede havtorn.
  • Regnbuekagen: Passion, hindbær og chokolade, pyntes med høvlet hvid chokolade
  • Marengs og chokolademouse kage. Pyntes med friske bær, og frysetørrede bær
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse.  Røde roser, hindbær og skovsyre
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt creme. Høvlet chokolade, friske bær og blomster.
  • Nougat og espresso mousse på valnøddebund
  • Æble og stikkelsbær mousse på mandelbund, pyntet af med saltede brændte mandler
  • Brombærcreme på mandel- og marcipanbund, med syltede, friske og frysetørrede brombær
  • Banoffee – Banankaramel og kaffe creme på mandelbund.
  • Hindbær cheesecake
  • Hvid chokolade og lime cheesecake
  • Passions cheesecake

 

  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte.
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder.
  • Raw cake

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 1. November.)