Kagerne i januar og februar

I januar og februar måned har vi sammensat følgende kager, som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 28. februar.)

Januar og februar:

  • Passion og havtorn på nøddebund, med revet hvid chokolade og syltede havtorn.
  • Marengs og chokolademouse kage.
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse. Dette er vores “støt brystkraft” kage.
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt creme. Revet chokolade, friske bær og evt. blomster.
  • Æblemousse med brændte saltmandler på mandel og marcipanbund.
  • Nougat- og espressomousse på valnøddebund.
  • Skovbær cheesecake
  • Lime og hvidchokolade cheesecake
  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder.