Kagerne i februar

I februar måned har vi sammensat følgende kager, som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 28. februar.)

Februar:

  • Passion og havtorn på nøddebund, med revet hvid chokolade og syltede havtorn.
  • Hindbær mousse på kraftig chokoladebund
  • Marengs og chokolademouse kage.
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse. Dette er vores “støt brystkraft” kage.
  • Banoffee – Banankaramel og kaffe creme på mandelbund.
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt creme. Revet chokolade, friske bær og evt. blomster.
  • Æble-stikkelsbærmousse med brændte saltmandler på mandel og marcipanbund.
  • Nougat- og espressomousse på valnøddebund.
  • Havtornmousse på mørk chokoladebund. (Ny kage)
  • Citron og lakrids-mousse med ganache på chokoladebund. (Ny kage)
  • Mandel og marcipanbund med lime og hvid chokolade creme, toppet med blandede friske bær
  • Hindbær cheesecake
  • Manderin cheesecake med høvlet mørk chokolade
  • Blodappelsin cheesecake med pistacie og roser (Ny kage)
  • Chokolade cheesecake
  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte.
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder
  • Brownie med dulce de leche, peanuts og chokolade ganache