Kagerne i Marts og April

I marts og april måned har vi sammensat følgende kager, som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder fra 1. marts og frem til 30. april.)

Marts og April:

  • Passion og havtornmousse på nøddebund, med revet hvid chokolade og syltede havtorn.
  • Regnbuekagen: Passionmousse, hindbærmousse og chokoladebund
  • Marengs og chokolademouse kage.
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse. Dette er vores “støt brystkraft” kage.
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt chokoladecreme. Pyntet med revet chokolade og friske bær
  • Æble og stikkelsbærmousse med brændte saltmandler på mandel og marcipanbund.
  • Lakridsmousse med rabarberkompot på mandel og marcipanbund
  • Glutenfri mørk chokolade brownie med karamel, saltet peanuts og ganache
  • Citron og lakridsmousse med ganache på chokoladebund
  • Mandel og marcipanbund med syltede brombær og skovbærcreme, toppet med friske brombær
  • Hindbær cheesecake
  • Lime og hvid chokolade cheesecake
  • Bagte rabarber cheesecake
  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte.
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder.
  • Orangechokoladeganache på chokoladelagkagebunde med friske bær på toppen