Kagerne i maj og juni

I maj og juni måned har vi sammensat følgende kager, som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 1. juli.)

Maj og juni:

  • Passion og havtorn på nøddebund, med høvlet hvid chokolade og syltede havtorn.
  • Regnbuekagen: Passion, hindbær og chokolade, pyntes med høvlet hvid chokolade
  • Marengs og chokolademouse kage. Pyntes med friske bær, og frysetørrede bær
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse.  Røde roser, hindbær og skovsyre
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt creme. Høvlet chokolade, friske bær og blomster.
  • Hyldeblomstmousse på mandel og marcipanbund, med en top af mandelkrokant.
  • Lakridsmousse, bagte rabarber på en mandel og marcipanbund.
  • Jordbærkage med hvid chokolade og lime creme på mandel og marcipanbund
  • Jordbær cheesecake
  • Bagte rabarber cheesecake
  • Hyldeblomst cheesecake
  • Koldskåls cheesecake

 

  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte.
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder.
  • Raw cake