Kage ud af huset

Står du og mangler en kage til en vigtig begivenhed? Så sælger vi vores kager ud af huset. Både som enkelte stykker og hele kager.

Mange af de kager vi igennem tiden har solgt i butikken kan bestilles. Ved køb af hele kager, skal de bestilles minimum 2 arbejdsdage før afhentning ved mindre bestillinger på 1-3 kager. Ved bestillinger på mere opfordrer vi til at man bestiller når man kender antal og dato hurtigst muligt. Dette er fordi, at alle kager bliver bagt til ordre og at vi har en begrænset kapacitet.

Hvad og hvordan

Alle vores kager er lavet helt fra bunden og vi bruger vores egne opskrifter. Til kagerne indkøber vi råvarer af høj kvalitet, der sikrer en lækker og fuldendt smag. Vi pynter kagerne rustikt. Det vil sige masser af høvlet chokolade, friske bær, friske blomster, skovsyre og hvad end vi kan finde på dagen hos vores leverandøre.

Mange af vores kager er glutenfrie og vi kan i nogle tilfælde også lave kagerne laktosefrie. Glutenfrit hos os, er bagning helt uden mel, ej heller glutenfrit mel.

Størrelsen og pris

Kager på 24 cm kan deles i 10-12 stykker. Ved et større arrangement bestiller man således flere kager. Vi anbefaler altid at bestille mange forskellige kager.

  • Kage til den store fest. Kagen er pyntet op til den helt store begivenhed. Om det er bryllup, konfirmation, barnedåb eller fødselsdagen er det denne model du bestiller. I får en kage, som smager fuldstændigt vidunderligt. Der er mange bær på kagen uanset årstid, fine spiselige blomster og cacaopulver er for eksempel skiftet ud med høvlet chokoladespåner. 24 cm. 600,-

Transport kasse

Vores kager skal opbevares på køl. Og da man kan være heldig med vejret på dagen for sin fest, anbefaler vi en transportkasse med et køleelement hvis transporten over til køleskabet er for lang.

Det fungerer sådan at man ved bestillingen beder om transportkassen til dagen, og så sørger vi for at der er kasser på lager, og at elementerne er klar.

Det koster 50kr per kage. Da vi ikke kan rengøre selve kasserne kan man ikke levere dem retur, dog tager vi gerne køleelementerne retur, og giver 20 kr retur.

Bestilling

Kom forbi os i cafeen, eller søg inspiration her på siden. Har I spørgsmål er I altid velkommen til at ringe til os i cafeens åbningstid.

Vi hjælper gerne med at vælge kagerne hvis I bestiller til den helt store fest. Så der kommer god variation og udvalg.

Når I er sikre på jeres valg kan I afgive bestillingen i cafeen. Alternativt kan man bestille per telefon eller på vores mail adresse. Dog skal det understreges, at bestillingen først er modtaget, når der er givet skriftligt eller telefonisk svar.