Gavekort fra cafe andré

Forkæl familie, venner eller kollegaer med et gavekort fra Cafe André. Vores gavekort er for 2 personer til kaffe og kage (og alle andre drikkevare) for 138kr.

Alternativt kan man give vores bog, Eventyrlige Kager til 250kr. med alle vore beste opskrifter, eller begge dele for 350kr.

Er du fra et firma eller har du mange der skal forkæles kan man hente særlige gode priser hjem, ved køb af minumum 10 gavekort. Ring for info! tlf. 20206560

 

hindbaerchokolade

Gavekort for 2 personer

Skal du give en gave til en hyggelig stund hos os, så er vores 2×2 gavekort sagen. Her kan 2 personer nyde et stykke kage hver og vælge noget at drikke til. Selvom alle vores drikkevare ikke normalt er inkluderet i vores standart kaffe & kage pris, så er vi large når det kommer til vores gavekort. Her vælges der frit. Det er en komplet pakke, og man ender ikke med at skulle betale tillæg for specielle drikke. Dette gavekort koster 138kr. Der er ikke udløbsdato på kortet.

gavekort-2x2-2016

Fem stykker kage med hjem

Er gavemodtageren mere til hjemmehygge, så skal der måske gives vores Fem kageklippekort. Samme princip som de gamle togkort. Her har man 5 stykker kage der venter på en. Kagestykkerne SKAL tages med hjem. Man bruger kortet som man vil, alle klip på én gang, eller ét hver gang man skal fordybe sig i weekendens tv. Kortet koster 150kr. 

5klip

Bogen: Eventyrlige Kager

Skal du give en kreativ gave af særlig høj kvalitet, så kunne vores kage bagebog, Eventyrlige Kager,  være lige det du søger. Her får du en bog fyldt med de allerbedste opskrifter fra cafe andré. Det er højkvalitets opskrifter, som er lette at gå til. Billeder som får mundvandet til at løbe og hvem ved om gavemodtageren finder på at kvittere med at bage kage til fælles spisning? Bogen koster 250kr og kan købes hos os i cafeen, eller alle de steder der forhandler bøger. Bogen vandt Danmarks bedste kage bog 2017, og Verdens 3. bedste.

Bogen alene 250kr
Bogen og et gavekort 350kr

eventyrligekager_gavekort

appelsincreme

boeger-paa-raekke