Kagerne i marts

I marts måned har vi sammensat følgende kager, som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 31. marts.)

Marts:

  • Passion og havtorn på nøddebund, med revet hvid chokolade og syltede havtorn.
  • Marengs og chokolademouse kage.
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse. Dette er vores “støt brystkraft” kage.
  • Banoffee – Banankaramel og kaffe creme på mandelbund.
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt creme. Revet chokolade, friske bær og evt. blomster.
  • Blodappelsin cheesecake, på bastognekiksebund. (Ny kage)
  • Æblemousse med brændte saltmandler på mandel og marcipanbund.
  • Nougat- og espressomousse på valnøddebund.
  • Daimmousse på chokoladebund. Pyntet med jordbær. (Ny kage)
  • Glutenfri mørk chokolade brownie. Lækker klæg kage med bær eller kaffe creme på toppen og frysetørrede hindbær.
  • Hindbær og lauerbærblade cheesecake
  • Bergamotte og hvid chokolade cheesecake. (Hvis der kan leveres friske bergamotte frugter fra leverandør)
  • Chokolade cheesecake (Ny kage)
  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte.
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder.