Kagerne i januar

I januar måned har vi sammensat følgende kager, som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 31. januar.)

Januar:

  • Passion og havtorn på nøddebund, med revet hvid chokolade og syltede havtorn.
  • Marengs og chokolademouse kage.
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse. Dette er vores “støt brystkraft” kage.
  • Banoffee – Banankaramel og kaffe creme på mandelbund.
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt creme. Revet chokolade, friske bær og evt. blomster.
  • Blodappelsin mousse, ganache og kraftig chokoladebund. (Ny kage)
  • Æblemousse med brændte saltmandler på mandel og marcipanbund.
  • Nougat- og espressomousse på valnøddebund.
  • Havtornmousse på mørk chokoladebund. (Ny kage)
  • Glutenfri mørk chokolade brownie. Lækker klæg kage med et tykt lag ganache på toppen og frysetørrede hindbær.
  • Hindbær og lauerbærblade cheesecake
  • Manderin cheesecake med høvlet mørk chokolade
  • Bergamotte og hvid chokolade cheesecake med lime gelé
  • Chokolade cheesecake (Ny kage)
  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte.
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder.