Køb et gavekort til cafe andré

 

hindbaerchokolade

Skal du give en gave til en hyggelig stund hos os, så er vores 2×2 gavekort sagen. Her kan 2 personer nyde et stykke kage hver og vælge noget at drikke til. Selvom alle vores drikkevare ikke normalt er inkluderet i vores standart kaffe & kage pris, så er vi large når det kommer til vores gavekort. Her vælges der frit. Det er en komplet pakke, og man ender ikke med at skulle betale tillæg for specielle drikke. Dette gavekort koster 138kr. Der er ikke udløbsdato på kortet.

gavekort-2x2-2016

Er gavemodtageren mere til hjemmehygge, så skal der måske gives vores Fem kageklippekort. Samme princip som de game togkort, har man her 5 stykker kage der venter på en. Kagestykkerne SKAL tages med hjem, men til gengæld får man dem til en særlig spiselig pris. Man bruger kortet som man vil, alle klip på én gang, eller ét hver gang man skal fordybe sig i weekendens tv. Kortet koster 120kr, som svarer til, at man får et af stykkerne gratis i forhold til den normale pris.

5klip

Skal du give en kreativ gave af særlig høj kvalitet ,så kunne vores kage bagebog, Eventyrlige Kager,  være lige det du søger. Her får du en bog fyldt med de allerbedste opskrifter fra cafe andré. Det er højkvalitets opskrifter, som er lette at gå til. Billeder som får mundvandet til at løbe og hvem ved om gavemodtageren finder på at kvittere med at bage kage til fælles spisning? Bogen koster 250kr og kan købes hos os i cafeen, eller alle de steder der forhandler bøger.

eventyrligekager_gavekort

appelsincreme

boeger-paa-raekke