Kagerne i oktober

I oktober måned har vi sammensat følgende kager som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 29. oktober.)

 

Oktober:

  • Passion og havtorn på nøddebund, med revet hvid chokolade og syltede havtorne.
  • Brombærcreme på mandel- og marcipanbund, med syltede, friske og frysetørrede brombær.
  • Marengs og chokolademouse kage.
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse. Dette er vores “støt brystkraft” kage.
  • Banoffee – Banankaramel og kaffe creme på mandelbund.
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt creme. Revet chokolade, friske bær og evt. blomster.
  • Æblemousse med brændte saltmandler på mandel og marcipanbund.
  • Mandarinmousse smagt til med citron, med dadler på mandel og marcipanbund. Pyntet med høvlet mørk 57% chokolade på toppen (Kan få tilføjet varme krydderier).
  • Nougat- og espressomousse på valnøddebund.
  • Ganachekage på nøddebund. 2 forskellige chokolade creme.
  • Manderin cheesecake med manderingele
  • Lime og hvid chokolade cheesecake med lime gelé
  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte.
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder.
  • Glutenfri chokolade brownie. Lækker klæg kage med hakket hvid chokolade.