Kagerne i september

I september måned har vi sammensat følgende kager som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 1. oktober.)

 

September:

  • Passion og havtorn på nøddebund, med revet hvid chokolade og syltede havtorne.
  • Brombærcreme på mandel- og marcipanbund, med syltede, friske og frysetørrede brombær.
  • Marengs og chokolademouse kage.
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse. Dette er vores “støt brystkraft” kage.
  • Banoffee – Banankaramel og kaffe creme på mandelbund.
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt creme. Revet chokolade, friske bær og evt. blomster.
  • Æblemousse med brændte saltmandler på mandel og marcipanbund.
  • “Regnbuekage”, Chokoladebund med hindbærmousse og passionsmousse. Toppet med chokoladespåner.
  • Manderin cheesecake med manderingele
  • Rips og solbær cheesecake (NY)
  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte.
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder.
  • Glutenfri chokolade brownie. Lækker klæg kage med hakket hvid chokolade.