Kagerne juli 2017

I Juli måned har vi sammensat følgende kager, som kan bestilles.

(Der er taget højde for sæson og listen gælder frem til 29. juli.)

Juli:

  • Passion og havtorn på nøddebund, med revet hvid chokolade og syltede havtorn.
  • Regnbuekagen: Passion, hindbær og chokolade, pyntes med revet hvid chokolade
  • Marengs og chokolademouse kage. Pyntes med friske bær, og frysetørrede bær
  • Kraftig chokoladebund med hindbærmousse. Dette er vores “støt brystkraft” kage. Røde roser, bær og skovsyre
  • Gateau Marcell. Kraftig chokoladekage, som er halvt bagt og halvt creme. Revet chokolade, friske bær og blomster.
  • Stikkelsbær kompot på mandel og marcipanbund, med lime og hvid chokoladecreme. Pyntes med hakkede grønne pistaciekerner. (Ny Kage)
  • Citronmousse, chokolade ganache og hasselnøddebund. (Ny kage)
  • Lakridsmousse, bagte rabarber på en mandel og marcipanbund. (Ny Kage)
  • Hindbær cheesecake
  • Bagte rabarber cheesecake
  • Hyldeblomst cheesecake
  • Key-lime tærte med brændt marengs, vores bud på en Fransk citrontærte.
  • Klassisk gulerodskage med philadelphia glasur og valnødder.

Vi fik bronze!

Så blev Gourmand cook book awards 2017 endelig afgjort. 

Tilbage i december vandt vi bedste i Danmark, i kategorien Desert & Pastery. Det er en enorm ære at modtage og vi var helt ude af den. Med denne titel kunne vi gå videre til VM i samme kategori, som blev afgjort sidst i Maj. Vi endte hermed på en 3. plads på verdensplan og tager bronze.

Det er noget vi ikke selv havde troet og det er med stor ære vi nu fører arbejdet videre.

Vi ses i cafeen til kaffe og kage!

Randi & André

De nominerede til VM er offentlige

Dejligt nyt fra det store udland.
De nominerede til VM er offentlige. Se under E03.

For dem af jer der ikke er med, så har vores bog vundet Danmarks bedste i kategorien “Desert & Pastery”. Det er en udsøgt ære som vi har taget til os med meget ydmyghed. Bogen er nomineret til VM i verdens største konkurrence for mad og vinbøger med 211 deltagerlande.

Vi ønsker jer en fortsat god mandag og tak for opbakningen.

Cookbookfair Shortlist 2017